Rolling Hills 2, vila ne shitje!

Rolling Hills Residenc, Tiranë
Për Shitje

Rolling Hills 2, vila ne shitje!

Rolling Hills Residenc, Tiranë

Vështrim i përgjithshëm

 • 5
 • Dhoma
 • 6
 • Tualete
 • 816
 • Sipërfaqe ㎡
 • 2
 • Garazhe
 • P35647
 • ID Prones

Përshkrim

Rolling Hills 2-Luxury Residences është vazhdim i projektit shumë prestigjioz me të njëjtin emër!

Vilat janë të dizajnuara për të respektuar relievin natyror dhe orientimin e  diellit. Arkitektura neoklasike franceze dhe mjaft elegant. Vilat rezidenciale private dallohen për cilësinë më të lartë të projektimit, ndërtimit dhe materialeve të përdorura, për një mënyrë jetese autentike.

Vilat janë në tre kategori, A, B, C.

VILA TIPI – “A”
SIP. NDËRTIMI TOTAL = 774 m2
SIP. E KATIT PODRUM = 261 m2
SIP. E KATIT PËRDHE = 271 m2
SIP. E KATIT TË PARË = 242 m2
SIP. VERANDE = 16 m2

SIP. PARCELE = 816 m2

 

VILA TIPI – “B”
SIP. NDËRTIMI TOTAL = 500 m2
SIP. E KATIT PODRUM = 371 m2
SIP. E KATIT PËRDHE = 371 m2
SIP. E KATIT TË PARË = 150 m2
SIP. VERANDE = 18 m2

SIP. PARCELE = 550 m2

 

VILA TIPI – “C”
SIP. NDËRTIMI TOTAL = 126.5 m2
SIP. E KATIT PODRUM = 126.5 m2
SIP. E KATIT PËRDHE = 127 m2
SIP. E KATIT TË PARË = 112 m2
SIP. VERANDE = 14.5 m2

SIP. PARCELE = 366 m2

 

Për cdo pyetje, mos nguroni të na kontaktoni

Informacion Kontakti

Shiko Listimet
Property Invest
 • Property Invest

Pyesni për këtë pronë

(Required)

Listime të ngjashme

Compare listings

Compare
Property Invest
 • Property Invest