Pronat në të gjithë Shqipërinë

Zbuloni një zgjidhje të Përshtatur vetëm për ju!

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të blini ose të merrni me qira një shtëpi të re, jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjeni pronën e përsosur që i përshtatet nevojave dhe preferencave tuaja. Baza jonë e gjerë e listave dhe ekipi i përkushtuar i ekspertëve është gati të ju udhëzojë në udhëtimin tuaj të pasurive të patundshme.

Na kontaktoni sot dhe zbuloni një vend që vërtet mund ta quani shtëpi.


Prona për Çdo Stil Jetese

Ne e kuptojmë se secili ka preferenca të ndryshme dhe ne kemi përgjigjen për secilën. Për të ndihmuar ju të gjeni pronën e ëndrrave tuaja, kemi krijuar një koleksion të gjerë të kategorive të pronave të cilat përshtaten me stilin tuaj jetësor. Fokusohuni në kategorinë e preferuar të pronave dhe gjeni një shtëpi të re që përmbush të gjitha ëndrrat tuaja.

Si të Blini Pronën e Ëndrrave tek Property Invest?

01.

Zgjidh Pronën

Shfletoni koleksionin tonë të pronave të disponueshme dhe zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja dhe preferencave.

02.

Inspektimi dhe Vlerësimi i Detajuar

Bëni një vizitë personale në pronën tuaj të preferuar dhe lejoni ekspertët tanë të kryejnë një inspektim të detajuar dhe vlerësim profesional për të siguruar që jeni në dijeni të plotë për gjendjen dhe vlerën e pronës.

03.

Realizimi i Blerjes Tuaj

Ne do t'ju udhëzojmë në çdo hap të përfundimit të transaksionit të blerjes, duke përfshirë hartimin e kontratës, kryerjen e formaliteteve ligjore dhe sigurimin e një procesi të ndershëm dhe të drejtë për të gjithë palët e përfshira.

Ekipi ynë i Ekspertëve të Pasurive të Patundshme

Njihuni me ekipin tonë të përvojshëm të agjentëve të pasurive të patundshme, gati për të ju udhëzuar në çdo hap të rrugës drejt gjetjes së pronës së ëndrrave tuaja. Përvoja, njohuria e thellë e tregut dhe angazhimi ndaj klientëve janë vlerat tona themelore, duke siguruar që ju të merrni asistencën dhe këshillimin e duhur për të bërë një shit/blerje ose qiradhënie të suksesshme. Lejoni që ekipi ynë të jetë partneri juaj në rrugën drejt gjetjes së pronës së përshtatshme për ju.

Konsulent
Të blesh një shtëpi në ditët e sotme është bërë e vështirë, një dhimbje...
Konsulent
Unë besoj se shtëpia është më shumë se një ndërtesë, më shumë se disa...
Konsulent
Për ne Shqiptarët, Prona, Besa dhe Familja janë gjërat më të shenjta dhe që...

Zhvillimet e fundit në botën e real estate

Merr frymëzim, këshilla të vlefshme dhe informacion të rëndësishëm për blerjen, shitjen, qiramarrje, qiradhënie dhe investimet në pronat e ndryshme.

Compare listings

Compare