ZYRA+MAGAZINE ME QERA, GOLDEN PARK TIRANA.

ZYRA+MAGAZINE ME QERA, GOLDEN PARK TIRANA.

Për Qira

1,200€

  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 9.31.44 AM
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.31 AM
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.32 AM
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.31 AM (2)
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.30 AM
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.31 AM (1)
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.31 AM (5)
  • WhatsApp Image 2022-03-10 at 10.27.31 AM (4)

ID E PRONËS :

 PropertyInvest-21714

Tualete
1
Sip. jashtme
310
Kati i baneses
1

Përshkrimi

Jepet me qira ambient 310 m2 ne total , i pershtatshem per tipologji te ndryshme biznesi.

Ambienti eshte duplex : kati 0, i pershtatshem per showroom, eshte 60 m2 , se bashku me nje tualet te vogel, ndersa kati -1 me hyrje nga garazhdi i pallatit, i pajisur me dere te telekomanduar, eshte 250 m2 dhe 5 metra i larte.

Katet lidhen me shkalle te brendshme.

Ambienti eshte i pajisur me teknologjine me te fundit , me kamera dhe sistem sigurie.

I pershtatshem per servis, lavanderi, magazine , showroom, punishte te ndryshme etj.

Cmimi eshte 1200 euro.

Per me shume na kontaktoni.

 

Agjent Kujtim Selfo

Ambjente të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *